06 - 1299 4945

WordPress onderhoud

Service, Veiligheid & Onderhoud

WORDPRESS ONDERHOUD & GOEDE BEVEILIGING

Nadat je site dan eindelijk online is blijft er nog steeds een hoop werk aan een website.

Zo moet de inhoud af en toe geactualiseerd worden en is het belangrijk om WordPress en de plugins regelmatig te updaten. Idealiter gezien zou je de database eens in de zoveel tijd willen optimaliseren en natuurlijk moet gecontroleerd worden of spammers en malware geen vat krijgen op je website.

Veel van deze zaken kan je zelf doen, zonder daarvoor technische kennis in huis te hebben.
En gelukkig gaat dat ook meestal goed…

Helaas is een van de bijwerkingen van de online wereld is dat alles ook beschikbaar is voor mensen die kwaad willen doen. Zij zoeken steeds naar manieren om in websites in te breken en zo geld te verdienen. 24/7 zijn zij bezig om ‘in te breken’ bij bijvoorbeeld WordPress. Gelukkig weten de ontwikkelaars dat ook en brengen zij steeds nieuwe updates om je te beveiligen. Deze updates zijn dus erg belangrijk voor de beveiliging van je website. Soms brengen nieuwe updates echter ook conflicten met bestaande code op je website. Dingen kunnen er ineens heel anders uitzien door een conflict tussen oude en nieuwe codes. Hoe erg dat dat is hangt af per geval, maar in extreme gevallen kan het lijden tot het gevreesde “white screen of death”, een witte pagina op de plek van jouw onbereikbare website.

Updates?
Done!

vanaf   € 49 /mnd

wekelijkse backups + herstelservice

updates aan WordPress & plugins

24u uptime monitoring

WordPress
onderhoud

vanaf   € 83 /mnd

ONBEPERKTE SERVICE  direct telefonisch contact

dagelijkse backups + herstelservice

updates aan WordPress & plugins

opschoning & optimalisatie WordPress database

malware, spam & dode links controle

prestatiescans & veiligheidsscans

preventief onderhoud

24u uptime monitoring

gratis aanpassingen aan je website  30min per maand

MAANDELIJKSE RAPPORTAGE

Voor het onderhoud, eerst je webdesign door PINK?

Onderhoudscontract

Een servicecontract afsluiten, betekent dat je geen zorgen hebt over de inhoud en de veiligheid van je site. Ik voorkom dat hackers en virussen grip op je site krijgen. Mocht het toch misgaan, dan zijn alle tijd en kosten voor herstel voor mij. Aangezien ik dagelijks met WordPress bezig ben, weet ik waar de kwetsbare punten liggen van de websites en kan ik daar tijdig op inspringen.

Na inschrijving neem ik contact met je op en ga ik meteen aan de slag. Vanaf dat moment heb je geen zorgen meer over het stuk wat ik van je over neem. Als er iets speciaals gebeurt dan laat ik je dat natuurlijk weten, zodat je altijd op de hoogte bent van wat speelt.

 

Opzeggen

Heb je geen servicecontract meer nodig? De opzegtermijn is een maand, vanaf de eerste dag van de volgende maand. Dit zodat in de laatste maand al het onderhoud nogmaals grondig uitgevoerd kan worden en een goede overdracht geregeld kan worden.