06 - 1299 4945

HERKEN JIJ DIT?

Je bent net begonnen als ondernemer. Alles is nieuw en je bent continu in de weer. Je weet dat die website er moet komen, maar eerlijk gezegd… Waar moet je in hemelsnaam beginnen? Hosting? HTML & CSS? Hackers? Zelf bouwen is een optie, maar zelfs daarna zie je door de bomen het bos niet meer.

Misschien zit je inbox zelfs al vol met offertes van allemaal webdesigners,  maar hoe weet je nu wat je krijgt? De verschillen zijn soms als dag en nacht, niet alleen qua prijs, maar ook voor wat er allemaal aangeboden wordt. Je weet wel dat je krijgt waar je voor betaalt, maar wat je gaat krijgen is totaal niet duidelijk.

Of… je bent al een tijdje ondernemer. Je hebt al een website, alleen die website stamt nog uit de middeleeuwen. Ooit, lang geleden, heeft iemand een website gemaakt. De houdbaarheidsdatum van die site kwam, ging en is inmiddels ruim verstreken. Het is nu zelfs zover dat je mensen eigenlijk afraad om je website te bezoeken, want die is totaal niet meer representatief voor waar jij en je bedrijf voor staan.

Misschien heb je zelfs een mannetje dat alles voor je doet. Maar alle wijzigingen & aanpassingen gaan gepaard met een hoop gedoe en mogelijk zelfs kosten. En waarvoor? Dat weet je eigenlijk zelf ook niet meer…

Dus toch doe-het-zelven? Je wilde het een kans geven. Je dook er vol in, om je website weer vanaf de grond af op te bouwen. Er zijn zoveel DIY-bouwers en je struikelt op het internet tegenwoordig over de ebooks, tutorials en webinars om je te leren hoe je een website kunt bouwen. Velen zelfs met kant-en-klare thema’s, zodat het moelijke werk eigenlijk al gedaan is. Hoe moeilijk kan het zijn?

Misschien heb je het geprobeerd (dan geef jezelf maar een schouderklopje), maar bij hoofdstuk 2.1 loop je al vast. Het is overweldigend en intimiderend. Je dacht dat je met een drag & drop bouwer binnen een paar minuten “Voilà!” precies had wat je wilde. Maar in plaats daarvan staar je wezenloos naar je scherm en weet je het niet meer.

Terwijl de klok doortikt… Je wilt gewoon een goede website. Nu!
Of eigenlijk liever gisteren…

En toen kwam je bij PINK by Puck terecht.
Een onderneming opgezet vanuit de behoefte om anderen te helpen. Een webdesigner die weet waar jij als zelfstandige mee worstelt en die daarin een stukje ondersteuning en tevens een sparringpartner kan bieden.

Waarbij jouw passie, drijfveren en succes het uitgangspunt van ons project zijn, want:
– Ik vind dat iedere ondernemer ‘s ochtends wakker zou moeten worden met de wil èn de zin om alles te geven
– Ik geloof dat je dromen er zijn om waar te maken
– Ik vind dat een website je ideale klant hoort aan te trekken
– Ik wil dat jouw bedrijf succesvol wordt
– Ik weet dat jij dat kunt!

Hoi, ik ben Puck!
Webdesigner & oprichter van PINK by Puck

Puck, Pink Puck, webdesigner puck, webdesigner Pink, PINK by Puck

In 2006 maakte ik mijn eerste website , waarna er nog vele volgden. De online wereld was een hobby waar ik vaak al mijn vrije uren in stak & waarin ik me helemaal verdiepte. De kennis die ik in al die jaren opgedaan had, gebruik ik nu om kleine ondernemers te helpen met hun website en zo samen maximaal resultaat behalen.

Als mijn marketing kennis, intern technisch nerdje & creatieve kant samenkomen, bloei ik op. Mijn passie kan ik gebruiken om jou succes te laten behalen. Zo help ik de wereld en maak ik een impact. Dat is waar ik het voor doe.
Daarvoor is PINK.

WERKVERDELING

%

webdesign

%

online marketing

%

Grafisch

%

enthousiasme

Waarom kiezen voor Pink webdesign?

Wat is het verschil met andere (web)designers?

PINK gelooft dat design, tekst & beeld bij elkaar horen.
Dat een website pas echt klopt als deze 3 zaken goed gecombineerd zijn.

Volgens mij staat design nooit op zich, maar wordt altijd beïnvloed door zijn omgeving & invulling. In het geval van een website zijn dat de teksten en gebruikte beelden. Alles heeft invloed op het totaalbeeld, overal moet over worden nagedacht.

Om zo’n concept goed van de grond te krijgen, moet bij het ontwerp van je website ook rekening gehouden worden met de webteksten en de foto’s die een plaatsje moeten krijgen. Door alles samen te laten ontstaan, lijnt de tekst naadloos aan op het design, passen de foto’s bij de huisstijl en wordt je website één geheel.

Ik verweef de juiste teksten, beelden en je huisstijl in een website die precies doet wat jij nodig hebt.
De kracht van de combinatie.

Samenwerking

Ik werk met je, niet persé voor je.
Webdesign volgens het stramien van offerte, briefing, tijdje wachten, resultaat? Niets voor mij. Het werkt vast snel, maar krijg je dan een website die echt van jou is? Nee, het zijn jouw wensen, in het jasje van een webdesigner.
Bij PINK gaan we samen aan de slag.

We kijken naar je wensen, maar ook naar het bedrijf. Wie ben je en waar staat je bedrijf voor. Zo komen we tot een website die ècht eigen is.

Persoonlijke ontwikkeling

Al jaren ben ik bezig om mezelf alles te leren over webdesign en ontwerp. Leren en studeren zijn voor mij essentiële onderdelen van persoonlijke ontwikkeling en hiermee zal ik nooit stoppen. Waar een andere ontwerper na het (web)design stopt, ga ik verder. Welke plugin werkt beter, op welke manieren kan ik nog meer beveiliging toevoegen?
Ontwikkeling blijft doorgaan en ik blijf mezelf ontwikkelen.

Passie

Ik ben echt gepassioneerd over wat ik doe, en dat zie je in het resultaat. De projecten die ik aanneem, zijn degene waarvan ik denk dat er veel potentie inzit. Op deze manier ben je nooit zomaar een klant met een opdracht. Het is een persoonlijke uitdaging. De wil om alles te geven, alles uit mezelf te halen en zoveel mogelijk voor mijn klant te bereiken.

Luisterend oor

Ik wil weten wat jij wilt, maar ook wat jij denkt dat je bedrijf nodig heeft. Aannames probeer ik buiten de deur te laten. Het is jouw bedrijf en jij bent de expert op jouw veld. Ik zal vragen stellen, suggesties doen en aan een ontwerp werken. Maar het uiteindelijke resultaat is iets waar we beiden invloed op hebben gehad. Jij vanuit je bedrijf, met jouw kennis en ervaring. Ik vanuit PINK.

Ik ben er voor je

Nadat je website online gaat, ben ik er nog steeds voor je. Soms snap je het nog niet helemaal. Een opmerking hier, een aanpassing daar of een nieuwe blog online. Ik ben beschikbaar voor een kort telefoontje of een uitgebreide vraag. Samen kunnen we kijken hoe we het onderhoud verdelen.

Een eigen bedrijf starten is waarschijnlijk een van de moeilijkste beslissingen die je in je leven maakte.
Kiezen tussen  de zekerheid van een baan als werknemer, of van je passie je werk maken en daar een inkomen mee verdienen.  Het is geweldig om eigen baas te zijn en tegelijkertijd ook overweldigend. Je kerntaken doe je met passie, maar de rest is niet altijd even makkelijk. Als echte ondernemer vind je dat je het allemaal zelf moet kunnen, maar sommige dingen gaan je niet gemakkelijk af. Mogelijk heb je al geprobeerd om zelf een website te bouwen. Maar je hebt besloten dat het nu tijd is om een expert in te schakelen.

En toen kwam je bij PINK by Puck terecht. Een onderneming opgezet vanuit de behoefte om anderen te helpen. Een webdesigner die weet waar jij als vrouwelijke zelfstandige mee worstelt en die daarin een stukje ondersteuning en tevens een sparringpartner kan bieden. Waarbij jouw passie, drijfveren en succes het uitgangspunt van ons project zijn, want:

  • Ik vind dat iedere ondernemer ’s ochtends wakker zou moeten worden met de wil èn de zin om alles te geven
  • Ik geloof dat je dromen er zijn om waar te maken
  • Ik vind dat een website je ideale klant hoort aan te trekken
  • Ik wil dat jouw bedrijf succesvol wordt
  • Ik weet dat jij dat kunt

 

Ontdek hoe we kunnen samenwerken om jouw bedrijf in de spotlights te zetten!

Klinkt dit je bekend in de oren?

Je bent net begonnen als ondernemer. Alles is nieuw en je bent continu in de weer. Je weet dat die website er moet komen, maar eerlijk gezegd, waar moet je in hemelsnaam beginnen? Hosting? HTML & CSS? Hackers? Zelf bouwen is een optie, maar zelfs daarna zie je door de bomen het bos niet meer. Misschien zit je inbox zelfs vol met offertes van allemaal webdesigners, maar hoe weet je nu wat je krijgt. De verschillen zijn soms als dag en nacht, niet alleen qua prijs, maar ook voor wat er allemaal aangeboden wordt. Je weet wel dat je krijgt waar je voor betaalt, maar wat je gaat krijgen is totaal niet duidelijk.

Misschien ben je al een tijdje bezig als ondernemer. Je had al een website, alleen die website stamt nog uit de middeleeuwen. Ooit, lang geleden, heeft iemand deze website gemaakt. De houdbaarheidsdatum van die site kwam, ging en is inmiddels ruim verstreken. Het is nu zelfs zover dat je mensen eigenlijk afraad om je website te bezoeken, want die is totaal niet meer representatief voor waar jij en je bedrijf voor staan.
Misschien heb je wel een mannetje die alles voor je doet, maar iedere wijziging en elke aanpassing gaat gepaard met een hoop gedoe en mogelijk zelfs kosten. En waarvoor? Dat weet je eigenlijk zelf ook niet meer.

Dus doe-het-zelven? Je wilde het een kans geven. Je dook er vol in, om je website weer vanaf de grond af op te bouwen. Er zijn zoveel DIY-bouwers en je struikelt op het internet tegenwoordig over de ebooks, tutorials en webinars om je te leren hoe je een website kunt bouwen. Velen zelfs met kant-en-klare thema’s, zodat het moelijke werk eigenlijk al gedaan is.
Hoe moeilijk kan het zijn?

Misschien heb je het geprobeerd (dan geef jezelf maar een schouderklopje), maar bij hoofdstuk 2.1 liep je al vast. Het is overweldigend en intimiderend. Je dacht dat je met een drag & drop bouwer binnen een paar minuten “voilà!” precies had wat je wilde. Maar in plaats daarvan staar je wezenloos naar je scherm en weet je het niet meer.

Terwijl de klok doortikt… Je wilt gewoon een goede website. Nu! Of eigenlijk liever gisteren…
Zag je trouwens op die offertes staan dat het nog wel 2 tot 4 maanden duurt voordat je nieuwe site online kan?