06 - 1299 4945
Online Marketing

De ‘one size fits all’ aanpak werkt niet in digitale marketing.
Wat werkt voor het ene bedrijf, werkt niet voor het jouwe.

Daarom verspillen bedrijven vaak vele euro’s aan reclame, marketing & SEO…
De bekende formule werkt gewoon niet voor iedereen.

ONLINE MARKETING IS BEDRIJFSSPECIFIEK

Daarom wil jij ook niet de bekende formule. Jij wil een volledig op maat gesneden online marketing. Die de ideale klant aantrekt, met een specifiek doel. Een doel dat aansluit op je totale online strategie. Met een beperkt marketingbudget, dat effectief wordt ingezet.

Want lukraak dingen opgooien in de hoop dat er iets blijft plakken, is niet hoe jij wil ondernemen.

Conversie optimalisatie

Zo’n 97% van de website bezoekers verlaten deze weer zonder een actie, hoe zonde! Bij online marketing beginnen we met het optimaliseren van je website om van bezoekers potentiële klanten te maken. We laten je website klanten voor je genereren.

Email marketing

Deel je kennis aan potentiële klanten, zo leren ze je kennen en zien ze wat ze aan je hebben. Zo zien ze in dat jij inderdaad de juiste persoon voor de klus bent. Jij hebt namelijk al laten zien dat ze bij jou goed zitten, omdat jij weet waar je het over hebt.

Social Media Marketing

Social media is de manier om contact te houden met je klanten en op informele wijze in aanraking te komen met nieuwe klanten. Hoe je dit het beste kunt doen en wat voor jouw bedrijf werkt zullen we samen vaststellen in een social media strategie.

Het opzetten van je online marketing is een gezamenlijk proces, iets wat PINK samen met jou zal doen. De reden hiervoor is dat de strategie van je online marketing altijd voortkomt uit je bedrijfsstrategie. Deze gaan we dus bekijken en daarnaast pakken we de marketingstrategie erbij. Vanuit deze twee startpunten is het mogelijk om een online strategie op te zetten die specifiek voor jou bedrijf is samengesteld.

Als deze strategieën zijn vastgesteld gaat PINK een werkbaar plan opstellen. Dit is je online marketing plan. Welke onderdelen heb jij nodig om je ideale klant  aan te spreken en zoveel mogelijk bereik te halen uit de ingezette kanalen.

website maken, webdesigner, website

Wanneer gaan we beginnen?

PINK is momenteel bezig met het ontwikkelen en testen van dit product.

Vanaf MAART 2017 is webstrategie, ofwel online marketing beschikbaar.